dimecres, 28 de gener del 2009

"QUÈQUICOM" AL CANAL33

dimecres 4 de Febrer: "MALEÏTS POLLS!!"
Hem rebut a la nostra escola una carta del Departament Educatiu de Televisió de Catalunya convidant-nos a veure un programa del Canal 33 que parla dels polls.
Tots en un moment o altre ens ha preocupat aquest tema i és per això que creiem que pot ser molt interessant.

"Benvolguts,
Ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que el programa
QUÈQUICOM, de divulgació científica oferirà el proper dimecres 4 de Febrer, un capítol dedicat als polls. Sabem que aquest tema afecta gairebé totes les escoles de Primària i creiem que pot resultar molt útil per a vosaltres i per als pares i mares de l'escola.
En el programa expliquem com són i com es reprodueixen aquests insectes, però sobretot investiguem quin és el producte més efectiu per eradicar-los i quina és la manera correcta d'aplicar els tractaments.
També pot ser atractiu per als nens entendre com són els polls des del punt de vista fisiològic a través d'un poll gegant que hem construït expressament per fer aquest programa.

En aquest “Quèquicom” visitem una escola que pateix aquest problema i que ha decidit instaurar "el dia del poll" per intentar eliminar els polls d'una vegada per totes.
Pel que hem pogut comprovar, encara hi ha molts dubtes entre pares, mestres i fins i tot farmacèutics sobre com es poden atacar els polls d'una manera efectiva.
En el “Quèquicom” us ajudem a aclarir-los.
El programa s'emetrà el dimecres 4 de febrer a les 21.30 al canal 33.

Si voleu veure el programa a través de la nostra pàgina web, ho podeu fer en aquesta adreça:


http://www.tv3.cat/quequicom/el_programa.html


Esperem que us agradi."

Departament Educatiu de Televisió de Catalunya