dimarts, 5 de maig del 2015

CICLE DE XERRADES-COL·LOQUI A LES ESCOLES DEL BARRI DE SANTA EULALIA


La Xarxa d'Atenció a la Infancia de 0 a 6 del barri de Santa Eulàlia organitza aquest cicle de xerrades, que es realitzaran de 15.15 a 16.45h, a les escoles del nostre barri, inclosa la nostra.

Cicles sessions dimecres:

1.“Promoció de l’autoestima i família”, a càrrec de Rosa Roman, psicopedagoga. Equip Psicopedagògic (EAP) de L’Hospitalet, a l'Escola Milagros Consarnau, el 29 d’abril.

2. "Educació d’hàbits i rutines en els primers anys", a càrrec d'Esteve Ig. Gay, metge especialista en educació per a la salut. Programa d’Acompanyament Educatiu a Famílies (PAEF). A l'Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres, el 13 de maig

3. “Educació emocional i família”, a càrrec de Rosa Roman, psicopedagoga. Equip Psicopedagògic (EAP) de L’Hospitalet. A l'Escola Provençana, el 3 de juny.


Cicle sessions dijous:

1.“Educar avui: pautes i recursos” a càrrec de Pilar Martínez, pedagoga i educadora social.A l'Escola Paco Candel, el 30 d’abril.

2. "Educació d’hàbits i rutines en els primers anys", a càrrec d'Esteve Ig. Gay, metge especialista en educació per a la salut. Programa d’Acompanyament Educatiu a Famílies (PAEF). A l'Escola Bressol Municipal La Casa dels Contes, el 14 de maig.

3. “Disciplina positiva i educació en els límits” a càrrec de Pilar Martínez, pedagoga i educadora social. A l'Escola Prat de la Manta, el 28 de maig.


Consulteu el programa de xerrades seguint el següent enllaç:.


COMPARTIM LA CRIANÇA I L'EDUCACIO DELS NOSTRES FILLS I FILLES