divendres, 11 de setembre de 2009

BENVINGUTS AL CURS ESCOLAR 2009/2010


Benvinguts al nou curs escolar 2009/2010. Aquest any, com ja sabeu, som un nou equip organitzant les activitats de la nostra AMPA, perquè recordeu que l’AMPA som tots. Volem convidar-vos a participar i col·laborar en l’Associació, junts podem organitzar activitats pels nens i nenes, i també, i perquè no, per a nosaltres els pares i mares.
L’AMPA s'encarrega no només d’organitzar les activitats extraescolars sinó que també és una via de comunicació entre els pares i el col·legi.
En aquests dies us passarem el full amb les ofertes d’activitats pel nou curs que començaran com sempre el mes d’octubre (sempre i quan hi hagi el mínim de nens inscrits).
L’horari d’atenció és els dilluns de 9:15 a 10 hores i els dimecres de 16 a 17 hores, però podeu contactar amb nosaltres mitjançant la bústia de suggeriments que hi ha al costat de la porta del carrer Martí Codolar o al nostre correu electrònic: ampa5607@edu365.cat
Volem que aquest curs la nostra AMPA sigui participativa, volem organitzar excursions de pares i fills, repartir sort per nadal, participar a la rua de carnestoltes del nostre barri, organitzar activitats per Sant Jordi, i moltes coses més.
Per això la teva col.laboració es molt important sigui la que sigui. Qualsevol altra idea que tinguis volem que vinguis a compartir-la amb nosaltres FEM DE LA NOSTRA ESCOLA UN LLOC DE TROBADA

FES-TE SOCI I PARTICIPA EN LA TEVA AMPA

Mª Carmen Mallén
Presidenta de l’AMPA del CEIP PROVENÇANA