dijous, 19 de febrer del 2009

Ja estem tots a punt per rebre a Sa Majestat Carnestoltes.



Hem treballat de valent i ara toca la FESTA:

"ELS PIRATES DEL PROVENÇANA"
Fa molts i molts anys, a la Vila de Santa Eulàlia de Provençana hi havia un hostal on s'allotjaven mercaders, viatjants i aventures que arribaven de terres llunyanes.

Va ser en aquells dies que un Pirata famós per les seves aventures va passar-hi uns dies allotjat .
I diuen que no feia gaire que el Pirata famós i els seus grumets havien aconseguit un important tresor. Els pirates van ocultar aquell tresor en un lloc secret de les contrades i van deixar un mapa ocult sota la font d'una escola.

Passats molts anys els nens i nenes d'aquella escola i les seves famílies van trobar el MAPA DEL TRESOR que els senyalava un camí a seguir pel Carrer Santa Eulàlia en direcció a una església romànica i abans d'arribar-hi una creu en un lloc anomenat Gasòmetre, allí es trobava el tresor.

Van decidir que dissabte 21 de Febrer d'aquell any es reunirien tots a les 17h. al pati de l'escola per anar a buscar del TRESOR DELS PIRATES DEL PROVENÇANA.

NENS I NENES, FAMÍLIES I PIRATES NO HI FALTEU, EL TRESOR SERÀ PER A NOSALTRES!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan es surt han ganes de divertir-se i passar-ho bé la trobada del tresor està garantida. Que comenci la disbauxa i tothom a ballar al carrer. Ens veiem a la Rua (si ens reconeixeu, és clar...)

Anònim ha dit...

Finalment hem trobat el tresor !!!!
El 3er premi !

Felicitats a tots.