dimarts, 3 de juny del 2008

El regust de després de la festa...

Tot i haver estat tot el dia amb l’ai! al cor per si la senyora Pluja ens deixaria gaudir de la nostra festa, finalment, entre alguna gota i goteta, es van poder fer totes les activitats tal i com estaven programades: futbol, patinatge, basquet, escacs, ball de bastons, dansa, tallers i, com a final de festa taules i cadires fora al pati, música de fons i ... sopar de germanor.

Hem de felicitar a les organitzadores i els organitzadors de la festa perquè gràcies al seu esforç tot va sortir brodat. A aquest esforç se li ha d’afegir que totes les persones que van venir a la festa van venir amb ganes de passar-ho bé i amb ganes de col·laborar perquè la festa fos èxit.

Organització + participació = UNA GRAN FESTA

I Com que una imatge val més que 1000 paraules, si feu clic aquí podreu comprovar per vosaltres mateixos tot això que acabem de dir.

Per a molt de nosaltres el regustet de després de la festa va ser dolç i positiu. Esperem els vostres comentaris per saber com us ho vau passar a la festa i perquè digueu quin regustet us va deixar a vosaltres la festa.

4 comentaris:

galàxia - imma monserrat ha dit...

La festa va ser un exit, i des de l'organització vull fer arribar la felicitació i els agraiments a tots, nens i nenes, famílies, mestres, monitors i convidats.
Entre tots vam fer una festa que segur que quedarà per molt temps en la nostra memòria com un dia DE FESTA MAJOR!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom!
Va ser una gran festa i malgrat "l'amenaça" del temps, es pot dir que va ser una jornada "esplèndida"!
Cal dir que tot i ser el primer any, es veu l'esforç fet i els resultats aconseguits, per tant,res més que encoratjar-vos i desitjar-vos,de tot cor que cada cop sigui millor!!
Olívia Baldomà

JISOS ha dit...

quan les coses es fan be i la gent mostra ho millor que te, la generositat, la solidaritat, l´amistat, el bon rottlo en general nomes es poden esperar resultats gratificants i la satisfacció de que en aquest mon tan material encara hi ha gent que fa les coses pel plaer de fer-les sense esperar a canvi res mes que els agraiments sincers dels altres

olga ramirez maynou ha dit...

Fer alguna cosa per primera vegada no és res més que plantar una llavor. El que en sortirà és el
misteri...

Destacaria el sentiment d'anar tots a una que es respirava, la participació de tots/tes els re-
presentants de la comunitat educativa i la nostra mirada que
volava més enllà, al barri.

Espero que tothom gaudís tant de
la festa com jo mateixa, fins
l'any vinent!