dimecres, 3 d’octubre del 2007

BENVINGUTS ALS CURS 2007-2008 I...


... benvinguts al nou blog de l'Ampa de l'escola Provençana que tot seguit us presentem.

Aquest blog preten ésser un mitjà de comunicació dinàmic entre els socis de l’Ampa. En ell es publicaran les novetats i notícies relacionades amb les activitats de l’Ampa, també es publicaran els articles que considereu interessants, per això només cal enviar un correu elèctrònic a l’Ampa.

El blog, a més d'informar, està pensat per recollir les vostres opinions, suggeriments i comentaris sobre algun tema que creieu rellevant.

Com ja haureu vist, s’ha creat el full informatiu de l’Ampa, l’INFOPINÇA, i el núm.1 es va repartir a finals de setembre. La finalitat d’aquest full és publicar les noticies més rellevants de l’Ampa, de manera que les persones que no tinguin fàcil l’accés a Internet també estiguin al dia de tot el que passa i es fa a l’Ampa.

En el full núm.1 s’assenyalava la creació de la figura d’enllac de curs com a novetat de l’Ampa. L’enllaç de curs és una persona voluntària (o a vegades dues) que té com a funció informar-vos, fer d'enllaç entre els mestres, els pares i la Junta de l'Ampa o fer de portaveu d'iniciatives, suggeriments, etc. de la majoría. En aquest blog trobareu un apartat on hi ha el nom de l'enllaç per a cada curs. Si voleu fer alguna consulta a l’Enllaç del vostre curs una de les maneres de poder posar-se en contacte amb ell és enviant un correu electrònic a l’adreça de l’Ampa i li farem arribar perquè es posi en contacte amb vosaltres.

També trobareu en el blog dues seccions que s’anomenen Racó de Lectura i Temps de Lleure, que tenen la finalitat de ser un intercanvi de comentaris sobre llibres i activitats de lleure per fer en família.

Com veieu hi ha un munt de novetats per aquest curs. Us demanem la vostra participació i, en la mesura que pugueu, la vostra col·laboració per portar a terme les activitats que al llarg del curs es proposaran.

Amb la il·lusió de tots plegats per fer coses per la nostra escola segur que serà un curs fantástic.

Esperem els vostres comentaris i que gaudiu d'una bona estona, tot passejant pel nostre blog.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! Això del blog es una idea genial.

Anònim ha dit...

Gràcies Asen i Bibiana per oferir-nos aquest espai de comunicació.
El seguirem molt atentament.

famíli Bazan - Monserrat

Anònim ha dit...

Bon dia!
Des de l'escola us felicitem pel vostre blog!
Estarem encantats/des de participar amb vosaltres.
Endavant!
Equip de mestres del Ceip Provençana